Pysselrum

Jag inbillar mig att jag skulle pyssla mer om jag hade ett särskilt rum för det. Där alla saker kunde vara framme och att sätta sig ned en stund och greja inte skulle vara värsta apparaten.

Men samtidigt misstänker jag. Precis som det var för den där klasskompisen som hade alla leksakerna i leksakskatalogen. Att när de väl fanns där på rad i flickrummet, så var de inte så roliga att leka med.

Kanske är mödan det kostar att ta fram alla grejer och prytlar som jag behöver för att pyssla igång också det som gör att det faktiskt blir någonting gjort. Man vill ju inte ha plockat fram allt förgäves liksom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>