Presenttips

Att ge presenter är väl något av det roligaste som finns? Särskilt när man får en bra idé och bara vet hur glad man kommer att göra någon.

 

I år kommer det här med att ge presenter bli lite av en utmaning för mig. Utgångspunkten är ju att jag inte ska köpa nytt. Jag har redan ställts på prov. Var på 30 års fest i lördags och till den fick jag en snilleblixt, varför inte ge dem själva festen? Jag älskar ju att festfixa! Så i present gav jag dem att rodda och greja och ställa iordning en fest. I veckan fyller årets första syskonbarn år och nu är det upp till bevis. Jag funderar på att (skvallra inte för David!) ge honom någon typ av mysig happening. En utflykt till havet med picknickkorg kanske, eller ett tv-spelshäng med Christian. Vi får se!

För er andra som klurar på presenter och gåvor tänkte jag ge några bra tips!

Fru Alderblad syr jättefina datorfodral och massa annat i snygga retrotyger. Det är hennes sadelskydd här ovan.

Linda Jonzon syr massa bra och återvunna grejer, kolla in www.duger.se

Den modige vågar ge bort något den redan har hemma – se hemskänkt!

En upplevelse är alltid fint och få. Glöm inte att en upplevelse inte måste vara värsta crazy grejen, eller sponsra sf. Att ge av sin tid, bjuda på middag eller gå ut och fika är bra skit det med.

2 thoughts on “Presenttips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>