Sixtens första läger

Många verkar tycka att det är hemskt att åka på tonårsläger med en bebis. Däribland min pappa. Stackars Sixten, höll han på att säga men avbröt sig. Javisst ja, vi åkte ju på läger med dig Elisabet när du bara var fyra månader…

Jag tror inte att jag har tagit skada av det utan läger har istället blivit en del av mitt liv som jag verkligen älskar. En paus från vardagen som ofta ger nya möten med människor, upplevelser av Gud och nya perspektiv.

Kim Brynte och Bosarp är inte bara nostalgi utan en skön och levande kombo.

Och gemenskap med ungdomar hjälper mig att hålla mig levande.

En ny kompis, Elysia Nielsen.

Nä Sixten tog nog ingen vidare skada, men han tyckte att det var lugnt och skönt att komma hem sen…

5 thoughts on “Sixtens första läger

  1. så mysigt! vi var ju iväg första gången när Elysia var 4 mån, hon kanske börjar bli van snart? jag är ju dock inte lika mycket lägerräv som Emanuel… meeen ibland så! =)

  2. Liv var på nyårsläger när hon var 3 månader, tror att det gjorde gott både för ungdomar och Liv att börja med läger så tidigt…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>