Summering av första veckan

Då är det alltså dags att utvärdera första veckan av Ett enda klot.

 

En vecka som gått av bara farten eftersom jag varit på läger och inte utsatts för så många frestelser (men jag råkade köpa en påse godis i lägerkiosken utan att reflektera över det!).

 

Utöver en storhandling som var genomtänkt och därmed inte särskild svår har den främsta utmaningen varit all respons jag fått på mitt projekt. Inte så mycket här på bloggen som irl. Många har peppat och många har ställt kluriga frågor. Hur ska du göra med det här och det här? Får vi köpa till dig? Tycker du inte att det finns någonting bra med kapitalismen?

 

Många bra frågor att klura på. Och jag återkommer med svar i kommande inlägg (ska ju skriva om sånt här ett helt år!). Men ett svar är också detta: jag har inte alla svar. Jag är inte supergenomtänkt. Jag klurar mig fram och provar mig fram. Och tänker att det ändå är bättre än att hamna i diskussioner och inte göra nåt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>