Nyheter efter nyheter

Jadå, jag har fler tillkännagivanden att ge!

 

Idag röstade Östermalmskyrkans församlingsmöte igenom förslaget om att jag är deras nya ungdomsledare. Så med början i juli blir jag kollega med Lisa och gänget och får förmånen att hänga med kidsen så mycket mer. Spännande och så roligt!

(det är halvtid så jag kommer fortsätta att jobba på Antonskolan också)

 

4 thoughts on “Nyheter efter nyheter

  1. Grattis! Rätt person på rätt plats låter det som! Och med välrdens bästa kollegor, ni har verkligen fått till det!!(Och så får du plötsligt betalt för något jag gissar du redan hållit på med rätt länge utan att få betalt).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>