Glädjen i att använda upp saker

Det finns en tillfredsställelse i att använda saker ända tills de är alldeles uttjänta. Ända tills de inte längre fyller sin funktion och därmed måste ersättas.  Inte för att de är fula, slitna, gamla – utan för att de blivit oanvändbara.

Mina kära löparskor har nått den punkten. Nu går det inte längre. Och i veckan fick jag ett litet kort som fick mina ögon att tåras. Några vänner hade bestämt sig för att ge mig ett par nya valfria skor. Blessing!

En lite mindre sak som jag också blivit tvungen att ersätta i veckan är mina hårtofsar. Ni som använder sådana, och särskilt ni som har Lennartsson-hår förstår när ni ser bilden här. De är uttjänta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>